ABT group
Duidelijk gepositioneerd in het topsegment van de entertainment- en zakelijke markt bestaat onze dienstverlening uit hoogwaardig VIP vervoer van zowel nationale als internationale artiesten en bands, captains of industry, leden Raad van Bestuur, staatshoofden, politiek leiders, ambassadeurs, multinationals en hoogwaardigheidsbekleders.

Ook tourmanagement van artiesten en bands tijdens optredens, tournees, radio- en televisie promo’s op het hoogste niveau. Wij bemiddelen in alle vormen van Executive services en Protection services voor zowel privé als zakelijke situaties. Het leveren van personal security/assistance gecombineerd met ons luxueuze vervoer. Zowel in Nederland als in het buitenland kunnen wij alle veiligheids- en vervoersbewegingen voor u verzorgen.

Op maat gemaakte offertes en vastgelegde afspraken/protocollen voorzien u van helderheid, duidelijkheid en zekerheid.

Discretie en Service staan voorop……
Over ons
Met een gezamenlijke ervaring van bijna 100 jaar kunnen de mensen van ABT GROUP garanderen dat u de beste dienstverlening en service krijgt die mogelijk is.
Op het gebied van Artist Transportation, Business Transportation, Tourmanagement en Executive Services zijn wij uniek in kennis, ervaring, commitment en dienstverlening.
 • Theo Wierenga

  Internationale Artiesten & Zakelijke Markt
  Al decennia lang is Theo, voor met name de internationale artiesten die ons land aan doen, een bekende naam. Hij mag de grootste namen uit de wereld van de muziek en live entertainment tot zijn klanten rekenen, maar ook een groeiend aantal zakelijke klanten weet hem inmiddels te vinden. Theo is verantwoordelijk voor het segment Internationale Artiesten & Zakelijke Markt.
Wagenpark
Ons wagenpark bestaat uit de modernste, meest luxe, exclusieve
en representatieve auto’s van Mercedes-Benz en Audi.
Voorzien van privacy-glass, lange wielbasis, lederen bekleding, airconditioning en wifi.
Services
 • Artist transport

  Luxe vervoer op maat, onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs kennen alle hotels, concertlocaties, stadions, theaters, luchthavens (VIP-rooms en Privévluchten) en uiteraard de vele bezienswaardigheden. Met uiterst luxe uitgevoerde personenauto’s, mini-vans en touringcars verzorgen wij al uw vervoer voor, tijdens en na het optreden of tour. Niet alleen in Nederland maar door heel Europa en zelfs daarbuiten.
 • Business transport

  Of het nu zakelijk is of privé, roadshow, evenementvervoer of airport transfer; onze exclusieve voertuigen en dienstverlening staan voor u klaar. Comfortabel, gastvrij, luxueus en effectief zorgen wij ervoor dat u of uw relaties veilig en vertrouwd op de bestemming aankomen. Met aandacht voor uw veiligheid en wensen zorgen onze goed opgeleide chauffeurs, met normen en waarden en discretie hoog in het vaandel, dat het u onderweg nergens aan ontbreekt.
 • Tourmanagement

  Met onze tourmanagers en artiestenbegeleiders bent u er van verzekerd zijn dat alles is geregeld. Van vervoer tot hotel en van kleedkamer tot setlist, alles in de vaardige handen van ervaren tourmanagers die de klappen van de zweep kennen. Samen met het management, booker en platenmaatschappij wordt de planning doorgenomen, op locatie en tijdens het optreden wordt alles op de juiste wijze afgehandeld en verzorgd.
 • Executive services

  Onze aandacht voor service en details houdt niet op bij onze eigen dienstverlening. Om te zorgen dat u altijd kan blijven genieten van de hoogst mogelijke service werken wij samen met de meest toonaangevende partners op het gebied van executive services en vip-assistentie. Voor verblijf, hotel, entertainment, meet & assist of handling op de luchthaven, eventproductie of personal assistance maken wij graag de koppeling met één onze exclusieve partners.
 • Protection services

  Het vervoer, comfort en de veiligheid van onze passagiers is onze core-business. Niet alleen door het gebruik van een modern wagenpark en goed opgeleide chauffeurs maar ook door de mogelijkheid om de veiligheid te vergroten door de inzet van diverse veiligheidsmaatregelen. Hiervoor werken wij samen met de top van de gespecialiseerde beveiligingswereld, in Nederland maar ook in diverse andere landen. Door deze samenwerking met ervaren persoonsbeveiligers kunnen wij een breed scala aan maatregelen aanbieden voor u, uw familie, bedrijf of evenement.